Projektledelse

Ledelse af projekter fra idegenerering til leveringen af en succes

Jeg tilbyder projektledelse fra A til Z. Jeg bidrager også gerne med mindre dele af et projekt, f.eks. projektopstart, afløsning på igangværende projekter eller støtte til eksisterende projektleder. Jeg sætter mig hurtigt ind i nye områder og er god til at spørge til det jeg har brug for at vide for at have et grundigt overblik.


Jeg er ingeniør indenfor matematik/statistik, elektronik og computer vision. Min praktiske erfaringer er indenfor it-løsninger, apparat og -softwareudvikling, implementering af produktionsanlæg og industri 4.0.


Jeg har mere end 15 års erfaring med at lede projekter og få mennesker til at bidrage og arbejde effektivt sammen. Som projektleder er mine største forcer at jeg brænder for struktur, detaljer og planer. Jeg lytter og faciliterer. Det handler om mennesker, kunder og forretningen, om at have fælles projektmål. Jeg omsætter behov til løsninger vha. planlægning, uddelegering og opfølgning. Er der udfordringer skal de tidligt frem i lyset så vi kan håndtere dem. Jeg er god til at bryde komplekse opgaver ned i overskuelige dele og arbejder meget gerne agilt.


Brug gerne mine kompetencer til den helt tidlige fase med idegenerering/idemodning, businesscase mm. Jeg udfordrer og løser ofte ”Det kan ikke lade sig gøre”. I mindre projekter indgår jeg gerne som en del af det udførende team. Det kan f.eks. være med analyse, test og fejlfinding samt fremlæggelse og salg hos kunden.

 

Novo Nordisk - Pakning af kuglepenne med lægemidler

Rolle: Midlertidig projektleder og leverandørkontakt.

Overtog et projekt med store pakkelinjer til den pharmaceutiske industi. Ugentlig besøg på hos leverandøren. Samarbejde, udfordre og prioritere leverancer. Rapporter tilbage til ledelsen. Bragte struktur på opgaverne, teste ydeevne og kvalitet. Projektet kom fra udvikling til preFAT.


Coloplast - Synsinspektion af store bandager

Rolle: Først som Senior Data Manager, derefter Projektleder og Computer Vision program.

Programmering af database til lagring og audit trail af produktbilleder, funktioner og kalibreringsbilleder.

Billedkalibrering, visionsanalyse for og dataudtræk af nøglefunktioner.

Overtog projektledelsen, da nøglepersoner forlod projektet.

Mange besøg på fabrik i Ungarn til projektledelse, teambuilding og inline test af de udviklede løsninger.

 

Kopenhagen Fur

  • Overtagelse og færdiggørelse af et større nedpakningsanlæg med 5 vakuumpakningsmaskiner, robotter, kassesamling, transportbånd, elevatorer, lågpåsætning, strapning, vejning og styring (PLC and PC-software). Pris 40 mkr. Dette projekt havde en skarp deadline og jeg leverede til tiden. Det har kørt i to sæsoner nu og er en stor succes så Kopenhagen Fur kan producere til deres auktioner.
  • Redesign af produktionen for at øge automatiseringsgraden samt effektiv samkørsel af ellers uafhængige maskiner. Dette er med til at bevare positionen som verdens ledende auktionshus.
  • Fremstilling af nye analysemetoder og -maskiner til automatisk kvalitetskontrol af minkskind.
  • Kontinuerlig forbedring af produktionsanlæg til farvesortering af mink. Herved er en unik analysepræcision og stor stabilitet opnået. Disse anlæg er State of The Art og udviklet fra bunden. 

CLAAS E-Systems

  • Mit hovedansvar var at styre softwareudviklingen til de computervisionsbaserede styresystemer til landbrug (pc og embedded). Dette omfattede fjernteam i Tyskland. Nye funktioner tilføjet, inkl. starte of the art på 3D-inspektion, så udstyret stadig er foran konkurrenternes.

Videometer

  • Ledelse af, og deltagelse i, softwareudvikling af mange visionbaserede projekter. Dette i form af brugerinterface, kundespecifik kode og en genanvendelig kodebase. Arbejdsområder inkluderer også debugging, unittesting, manuelle tests og Factory Acceptance Test (FAT). På kundesider er det installation, Site Acceptance Test (SAT) og validering. C #, C ++ og VB var de vigtigste sprog. De to største resultater med hensyn til software er farvesortering hos Kopenhagen Fur og software og hardware til VideometerLab's på Videometer.
  • Udvikling og fremstilling af computersynssystemer til analyseapparater og industrielle maskiner. Disse inden for fødevarer, farmaceutiske produkter, foder, kvalitetskontrol, sortering, validering. Jeg har bidraget til både hardware- og softwareudvikling samt til produktion og kvalitetskontrol af de færdige enheder. Jeg havde også ansvaret for installation, test og undervisning.
  • Salg, præsentation og budgettering.

 

 

 

Firmaer

Store og små danske produktionsvirksomheder

 

 

CV og anbefalinger

Anbefalinger og udvided CV kan downloades her og ses på linkedin.com/in/JesperSkjerning

 

 

Baggrund

IPMA D (Certificeret i Projektledelse)

Kurser i projektledelse, forandringsledelse, kreativitet mm.

Jeg bor i Hillerød (Nordsjælland). Sjælland og Skåne er derfor oplagte arbejdspladser. Jeg er mobil og kan arbejde i det meste af verdenen efter aftale.

IPMA D certificeret, 2019

Civilingeniør indenfor Anvendt Matematik på DTU 2001 – 2003

Diplomingeniør indenfor Elektronik på DTU 1995 – 2000

 

 

Jesper Skjerning

LeadZip Consult

Telefon: (+45) 61 45 47 49

Mail@LeadZipConsult.dk