Hjælp

PhoneMe - Formål

Med PhoneMe kan du med et enkelt tryk række ud til din familie, venner eller coach / terapeut. Dette kan være en udfordring for mange når de er nedtrykte, deprimerede eller trætte. "Hvem har lyst til at snakke med mig, forstyrre jeg dem, sover de… osv."

PhoneMe er en simpel app hvor du kan udsende en besked om at du gerne vil ringes op, til 5 modtagere på en gang. Beskeden og modtagerne har du valgt på forhånd, så når du har brug for en snak, og svært ved selv at ringe op, er alt hvad du skal gøre at trykke på en knap. Så sendes beskederne ud og forhåbentlig er der en i din omgangskreds der har tid og lyst til at ringe dig op.

Beskeden der sendes, formulere du selv. Den kan se sådan du:

”Hejsa. Jeg er lidt presset og kunne godt bruge en snak med dig eller en anden god ven. Giv mig et ring hvis du har lyst at snakke. Denne besked er sendt med app’en PhoneMe til 5 personer samtidigt. Tak”

Det er også muligt at sende en Introduktionsbesked til de samme mennesker så de ved hvad det drejer sig om hvis du en dag kontakter dem via PhoneMe. Introduktionsbeskeden der sendes, formulere du selv. Den kan se sådan du:

”Hejsa. Jeg har fået app’en PhoneMe som sender en besked ud hvis jeg har brug for en snak. Det kan nogle gange være svært for mig at række ud og ringe til dig eller andre. Måske jeg bruger denne metode en dag. Beskeden sendes i så fald til 5 personer og det er helt op til dig om du har tid og lyst til at snakke. Nu ved du det 😊. Tak for at være der. Mvh”.

Vi håber med denne app, at det er blevet lidt nemmer for de mange der føler sig ensomme og / nedtrykte, at have lidt nemmere med at få snakket med nogen alligevel.

Dine beskeder er mellem dig og dine valgt kontakter. De sendes ikke til os. Det koster alm. sms-takst at sende dem.

PhoneMe - Opsætning

For at kunne sende en besked ud skal der som minimum være opsat en modtager, med navn og telefonnummer, og være skrevet en besked.

Opsætningen foregår under Menu->"OPSÆTNING AF BESKED OG MODTAGERE".

Du kan indsætte om til 5 modtagere.

Nedenfor modtagerene er den besked der sendes ud. Med i appen er en udkast til en tekst. Ret gerne i den og sæt dit eget navn ind som afsender.

Nederst har du mulighed for at sende en introduktionsbesked til dine modtagere. Denne er tænkt til at blive sendt når du opsætter appen så modtagerne ved at de en dag kan forvente en PhoneMe besked fra dig.

Introteksen står lige ovenover. Med i appen er en udkast til en tekst. Ret gerne i den og sæt dit eget navn ind som afsender.

PhoneMe - Brug

Når du har brug for en snak og vil sende din besked ud, så gøres dette fra hovedsiden i appen. Alt hvad du skal gøre er at slide telefon-ikonet til højre.

Du kommer nu ind i din besked app hvor besked og modtagere er lagt ind af PhoneMe. Tryk Send (det kan være en pil op eller en pil til højre) ud for beskeden.

PhoneMe - Andet

Er du interesseret i at læse om GDPR og privatlivspolitik, så gå tilbage til Menu'en og vælg "PRIVATLIVSPOLITIK"

Har du feedback, f.eks. Ris, ros, forslag, fejlmeldinger, så gå tilbage til Menu'en og vælg "FEEDBACK"

Vil du videre mere om firmaet JEMO der har lavet appen, så gå tilbage til Menu'en og vælg "FIRMAET JEMO"